FOTO. O altfel de nunta. Cum au ales doi tineri turci sa celebreze cel mai important moment din viata

Un cuplu din Turcia si-a sarbatorit nunta alaturi de 4.000 de refugiati sirieni. "M-am gandit ca o masa delicioasa alaturi de familie si prieteni nu este necesara, stiint ca sunt atatia oameni langa noi care au nevoie de mancare.

acum 106 luni (6 Aug 2015)

Un cuplu din Turcia si-a sarbatorit nunta alaturi de 4.000 de refugiati sirieni. In loc sa petreaca, conform traditiei, alaturi de familiile lor, cei doi tineri au ales sa hraneasca 4.000 de refugiati sirieni, conform i100.independent.co.uk.

Conform traditiei turce, nunta trebuie sa dureze de marti pana joi, in ultima zi urmand sa aiba loc un banchet.

"M-am gandit ca o masa delicioasa alaturi de familie si prieteni nu este necesara, stiint ca sunt atatia oameni langa noi care au nevoie de mancare. Sunt foarte fericit ca fiul meu a acceptat ideea si a inceput o noua calatorie din viata lui printr-un gest atat de generos", a spus tatal mirelui.

Desi la inceput s-a declarat socata de simpla idee ca nunta ei se va desfasura in alt mod decat s-ar fi asteptat, mireasa a admis ca evenimentul i-a adus o satisfactie aparte.

"Cand mi-s spus Fethullah ce idee are am fost socata, insa, pe parcurs, ideea mi-a starnit interesul. Ma bucur ca am avut ocazia sa impartim masa noastra de nunta cu oamenii care au o reala nevoie", a spus Esra Polat.

Mirele a spus, la randul lui, ca a fost cel mai frumos si cel mai fericit moment din viata lui.

"??Sa vezi fericirea din ochii refugiatilor sirieni este pur si simplu ceva nepretuit. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro