FOTO Nunta regala, o afacere pentru invitati. Cadourile oferite de miri, scoase la licitatie pe eBay la preturi uriase

FOTO Nunta regala, o afacere pentru invitati. Cadourile oferite de miri, scoase la licitatie pe eBay la preturi uriase

Printre darurile oferite de ducele si ducesa de Sussex se numara o moneda regala din ciocolata, un magnet, biscuiti, o sticla cu apa si un voucher cu o reducere de 20% pentru magazinul de suveniruri al Castelului Windsor.

acum 71 luni (23 May 2018)

Celor 1200 de membri din public care au primit invitatii oficiale la Castelul Windsor li s-au oferit la finalul evenimentului pungi inscriptionate cu initialele ducelui si ducesei de Sussex in care se aflau mici atentii. Cei 600 de oaspeti care au avut acces in Capela St. George pe durata ceremoniei religioase, printre care sotii Beckham, Oprah Winfrey si Amal si George Clooney, nu au primit cadouri. Unii dintre oaspetii din public au zarit insa o oportunitate si si-au scos la licitatie pretioasele cadouri, potrivit BBC, care noteaza ca pretul porneste si de la 1.200 de dolari. Unele dintre cele mai mari sume obtinute pe eBay este de 28.580 de dolari si de 8.500 de dolari. Internautii si-au exprimat dezaprobarea fata de gestul invitatilor: "Ar trebui sa fie o onoare si un privilegiu sa fii invitat la un asemenea eveniment si totusi unii oameni vor doar profite de pe urma lui. Printre darurile oferite de ducele si ducesa de Sussex se numara o moneda regala din ciocolata, un magnet, biscuiti, o sticla cu apa si un voucher cu o reducere de 20% pentru magazinul de suveniruri al Castelului Windsor.

In schimb, printul Harry si fosta actrita Meghan Markle si-au rugat invitatii sa nu le ofere cadouri de nunta, ci sa doneze banii pentru cauze umanitare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro