FOTO Noul Audi Q7 - mai modern, mai economic si disponibil din primavara

FOTO Noul Audi Q7 - mai modern, mai economic si disponibil din primavara

Cei din spate se vor putea bucura (optional) de un sistem de entertainment format din doua tablete de 10.1?, cu procesoare Nvidia Tegra 4 si camera full HD, alaturi de un HDD de 32gb, Bluetooth, NFC si LTE. Daca tot vorbim despre optiuni, trebuie sa precizez si farurile noi pe care viitori clienti ai modelului le vor putea alege fie in forma de xenon, LED sau Matrix LED - toate insa venind cu pozitii cu LED de tip double arrow, in timp ce modelele de top vor beneficia de semnalizatoare dinamice la stopuri.

acum 108 luni (15 Dec 2014)

Din toate punctele de vedere, ce avem aici este un Big Deal. Acesta este noul Audi Q7 si este ...extrem de asemanator cu modelul pe care-l inlocuieste. Bine, deja stiam asta multumita pozelor spion pe care le-am vazut in ultimele luni de zile, chiar daca masina era foarte bine camuflata (nu si destul de bine). Din acest punct de vedere, modele precum BMW X5, Range Rover Sport sau Porsche Cayenne facelift detin un oarecare avantaj din punct de vedere estetic. Pe langa titlul sau de baza, anume ca este un SUV, Q7 este o masina de familie extraordinar de buna. Noul Audi Q7 este foarte mare, foarte confortabil, foarte bine finisat si chiar foarte placut de condus in ciuda gabaritului sau. In Romania este mai mult o masina de statut, axata mai mult pe imaginea sa premium si dimensiunile sale impunatoare. Multe persoane care conduc un Q7 la noi nu au nevoie de atat de multa practicabilitate la interior. Un Q7 3.0 TDI de generatie noua va avea o greutate minima in valoare de 1.995kg.

Si daca tot vorbim despre caroserie, aceasta va avea un coeficient aerodinamic de 0.32 si va fi cu 37mm mai scurta si 15mm mai ingusta decat cea a modelului precedent. Cu alte cuvinte, noul Q7 nu va mai fi la fel de mare la exterior, insa spatiul interior va creste cu 21mm intre scaunele fata si bancheta, alaturi de 41mm, respectiv 23mm de spatiu la cap fata/spate.

Tot la interior, noul Q7 vine dotat cu sistemul Audi virtual cockpit pe care l-am intalnit la a 3-a generatie de TT. De asemenea, Q7 primeste un update si la sistemul de infotainment MMI - care acum va avea un touchpad mai mare. In versiunea mai de ..baza, Q7 va fi dotat cu un sistem audio BOSE care utilizeaza sunet 3D, insa perla gamei va fi cu siguranta sistemul avansat de muzica de la Bang & Olufsen - 23 boxe si 1920W putere.

Cei din spate se vor putea bucura (optional) de un sistem de entertainment format din doua tablete de 10.1?, cu procesoare Nvidi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro