FOTO: Noul ambasador SUA a ajuns in Bucuresti

Hans Klemm a depus jurămantul in calitate de ambasador al SUA in Romania Ceremonia de depunere a jurămantului s-a ținut in prezența secretarului de stat John Kerry, cu participarea ambasadorului desemnat al Romaniei in SUA, George Maior.

acum 104 luni (21 Sep 2015)

UPDATE: Noul ambasador al SUA in Romania, Hans G. Klemm, a sosit duminică seară la București, conform paginii de Facebook a Ambasadei SUA.

Printre cei care l-au intampinat la Aeroportul Otopeni s-a numărat și insărcinatului cu afaceri al SUA ad-interim, Dean Thompson. Klemm urmează să fie primit luni după-amiază de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, apoi de președintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis il va primi, luni, pe ambasadorul agreat al Statelor Unite ale Americii in Romania, la Palatul Cotroceni. Klemm, a salutat miercuri, in cadrul ceremoniei de depunere a jurămantului organizată la sediul Departamentului de Stat al SUA, eforturile Romaniei de a combate fenomenul corupției. Hans Klemm a depus jurămantul in calitate de ambasador al SUA in Romania

Ceremonia de depunere a jurămantului s-a ținut in prezența secretarului de stat John Kerry, cu participarea ambasadorului desemnat al Romaniei in SUA, George Maior. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro