FOTO Noua "minune" de la Calafat: pista de biciclete inundata de apele Dunarii. Primar: "Nu inteleg care este problema"

FOTO Noua

Pista de biciclete a fost amenajata in zona inundabila pe malul Dunarii Primarul prins cu minciuna Lucian Ciobanu, primarul orasului Calafat, a declarat ca in zona nu va fi amenajata nicio pista de biciclete, insa nu a vrut sa spuna exact ce lucrare se executa pe malul Dunarii. La fel ca si in cazul terenului de sport de pe malul Dunarii au precizat ca nu s-a cheltuit niciun leu de la bugetul local.

acum 65 luni (26 Dec 2017)

Locuitorii orasului Calafat sustin ca s-au obisnuit deja cu investitiile realizate de autoritatile locale dupa bunul plac si fara cap.

Dupa ce in oras au aparut in ultimii ani o balta fara peste, treceri de pietoni care se termina in gard, teren de sport in zona inundabila, acum a venit randul inaugurarii unei piste de biciclete pe malul Dunarii.

Oamenii locului spun ca zona unde a fost amenajata pista de bicicleta totul este inundata timp sase luni pe ani, iar din aceasta cauza niciun biciclist nu se va putea bucura de noua "minune". Locuitorii orasului Calafat nu se bucura de astfel de investitii. Sunt bani de la buget sau din fonduri europene care se pierd, iar din aceasta cauza ajungem la astfel de capitol si ne facem inca o data de ras. Aceasta pista s-a dorit sa fie un scop de divertisment pentru locuitorii orasului Calafat, insa cu siguranta acest proiect va esua din cauza ca zona este una inundabila, iar in cateva zile pista de biciclete va fi inundata omplet. Daca vrem sa ne plimbam in momentul de fata pe aceasta pista de biciclete nu o putem face decat cu barca sau cu skijet. Autoritatile persista in gresala de a construi in zona inundabila, iar din punctul meu de vedere este o investitie pierduta. Eu cred ca angajatilor de la Primaria Calafat nu le pasa de absolut nimic si am ajuns intr-o era unde la nivel local se face pe programul da-i inainte ca merge. Pista de biciclete a fost amenajata in zona inundabila pe malul Dunarii Primarul prins cu minciuna Lucian Ciobanu, primarul orasului Calafat, a declarat ca in zona nu va fi amenajata nicio pista de biciclete, insa nu a vrut sa spuna exact ce lucrare se executa pe malul Dunarii. Edilul a fost dat de gol chiar de directorul din cadrul institutiei pe care o conduce si care a marturisit ca in zona s-au executat lucrari pentru amenajarea pistei de biciclete. De asta nu puteti dumneavoastra sa stati la Craiova ca facem noi pista de biciclete pe malul Dunarii", a spus Gigi Parvan, di... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro