FOTO Natalie Portman e insarcinata si a aratat acest lucru la Festivalul de Film de la Venetia

FOTO Natalie Portman e insarcinata si a aratat acest lucru la Festivalul de Film de la Venetia

Natalie Portman isi promoveaza doua noi proiecte la Festivalul de Film de la Venetia FOTO Hepta Natalie Portman a jucat in 2009 in thrillerul psihologic "Black Swan/ Lebada neagra", in care a jucat rolul unei balerine cu tendinte de automutilare, interpretare pentru care a fost recompensata cu premiul Oscar, dar si cu un Glob de Aur la categoria Cea mai buna actrita in rol principal.

acum 40 luni (9 Sep 2016)

Actrita americana Natalie Portman si coregraful francez Benjamin Millepied (39 de ani) asteapta cel de-al doilea copil, dupa cum au confirmat mai multe surse pentru publicatiile "People" si "E! Filmul, regizat de Rebecca Zlotowski, marcheaza al doilea proiect la care Portman colaboreaza cu un cineast francez dupa succesul avut cu "Leon", semnat de Luc Besson in 1994.

Natalie Portman a purtat o rochie semnata de casa de moda Valentino FOTO Hepta De asemenea, Portman isi promoveaza si lungmetrajul biografic despre viata legendarei Jacqueline Kennedy Onassis, care se bucura deja de critici elogioase.

Natalie Portman, pe covorul rosu de la Venetia FOTO FameFlynet.uk.com/Daily Mail Portman, care l-a cunoscut pe Millepied in 2009 pe platourile de filmare ale thrillerului "Black Swan", a acordat recent un interviu in care a precizat ca dedica tot timpul liber familiei, rolurile de mama si sotie fiind foarte importante pentru ea. Actrita a subliniat ca adora sa fie mama, dar si ca statutul de parinte a facut-o sa fie mult mai ingaduitoare cu oamenii din jur: "De cand am devenit mama sunt mult mai calma in conditii de stres, e o chestie ciudata pe care o dezvolta parintii - in momentul in care lucrurile se inrautatesc, vocea ta este calma, tensiunea arteriala incetineste si poti sa faci lucrurile sa revina la normal." Natalie Portman isi promoveaza doua noi proiecte la Festivalul de Film de la Venetia FOTO Hepta

Natalie Portman a jucat in 2009 in thrillerul psihologic "Black Swan/ Lebada neagra", in care a jucat rolul unei balerine cu tendinte de automutilare, interpretare pentru care a fost recompensata cu premiul Oscar, dar si cu un Glob de Aur la categoria Cea mai buna actrita in rol principal. Actrita, regizoare si producatoare de film, Natalie Portman a debutat in rolul adolescentei rebele din filmul "Leon", al lui Luc Besson, si a continuat cu partituri in filme precum "Anywhere But Here/ Visand la Beverly Hills" (1999), "Closer/ Ispi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro