FOTO Mustati care au facut istorie

FOTO Mustati care au facut istorie

Clark Gable, alaturi de Vivien Leigh, intr-o scena din filmul "Pe aripile vantului" Si Freddie Mercury era foarte mandru de mustata lui, dupa cum a declarat de numeroase ori, in public.

acum 66 luni (17 Nov 2014)

Miscarea a debutat in Australia si Noua Zeelanda, in 2004, pentru ca apoi sa se extinda in Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Israel, Cehia, Spania si Danemarca. Fundatia "Movember" organizeaza campaniile de strangere de fonduri.

Desi e (mult mai) la moda in noiembrie, mustata a fost purtata cu mandrie de barbati (si de femei) timp de secole.

Multe mustati sunt faimoase la Hollywood, dar cea a lui Hulk Hogan e imposibil de uitat. Mustata de un blond platinat a facut istorie atat la campionatele de wrestling, cat si in diverse pelicule in care a jucat Hogan.

Hulk Hogan, celebru pentru luptele sale, dar si pentru mustata FOTO Getty Images

Cu mult inaintea lui, in Cetatea Filmului mustata vagabondului intruchipat de Charlie Chaplin aproape ca facea cariera pe cont propriu.

Charlie Chaplin, in filmul "Dictatorul", in care il parodiaza pe Adolf Hitler FOTO Getty Images

Desi Clark Gable a purtat mustata o buna perioada, ea a devenit cu-adevarat celebra abia dupa rolul Rhett Butler, din filmul-cult "Pe aripile vantului". De atunci, generatii de femei nu inceteaza sa suspine...

Clark Gable, alaturi de Vivien Leigh, intr-o scena din filmul "Pe aripile vantului"

Si Freddie Mercury era foarte mandru de mustata lui, dupa cum a declarat de numeroase ori, in public. Si nu e de mirare ca si-a etalat cu mandrie "podoaba" faciala, prezenta, de altfel, in multe dintre picturile sale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro