FOTO: Model la 59 de ani. Care este secretul frumusetii

Yasmina Rossi, in varstă de 59 de ani, are o carieră de fotomodel de invidiat. Născută in 1955 și crescută pe insula Corsica, și-a inceput cariera de fotomodel pe cand se apropia de varsta de 30 ani.

acum 64 luni (16 Sep 2015)

Yasmina Rossi, in varstă de 59 de ani, are o carieră de fotomodel de invidiat. Astfel, cand nu este prinsă de sarcinile ei de bunică, Yasmina lucrează pentru companii de modă internaționale precum Marks & Spencer, Hermes și Macy’s, potrivit boredpanda.com.

Născută in 1955 și crescută pe insula Corsica, și-a inceput cariera de fotomodel pe cand se apropia de varsta de 30 ani. Totuși, a cunoscut succesul abia la varsta de 45 de ani cand s-a mutat in New York.

Pe langă faptul că este un fotomodel de succes, Rossi este și fotografă și sculptoriță in ceramică.

Yasmina Rossi spune că secretul frumuseții ei este o alimentație bazată pe produse organice și uleiul de rapiță. Folosescu ulei de rapiță pe care il aplic pe păr și pe piele. Imi exfoliez pielea odată pe săptămană cu ulei de măsline și zahăr fin. De asemenea, mănanc un avocado pe zi și doar carne organică și pește", a spus Yasmina pentru Sunday Times.

Deschide galerie foto pentru a vedea mai multe fotografii cu fotomodelul in varstă de 59 de ani. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro