FOTO Mobilizare pe Facebook: un american cauta mirii din Romania carora le-a facut poze la cununia din iulie 1981

FOTO Mobilizare pe Facebook: un american cauta mirii din Romania carora le-a facut poze la cununia din iulie 1981

Matt, un american care a vizitat Romania la inceputul anilor '80, a avut ocazia sa intalneasca intr-o zi din iulie 1981, in centrul Bucurestiului, un alai de nunta la Biserica Stavropoleos. Postarea lui Susan este deja distribuita de sute de romani in special, care vor sa-i ajute pe mirii din fotografie sa-si recupereze pozele de la nunta.

acum 61 luni (5 Jan 2018)

Matt, un american care a vizitat Romania la inceputul anilor '80, a avut ocazia sa intalneasca intr-o zi din iulie 1981, in centrul Bucurestiului, un alai de nunta la Biserica Stavropoleos.

El a facut cateva fotografii la cununia cuplului de tineri - cu mirele, mireasa, preotul, nasii, socrii si nuntasii.

Dupa aproape 37 ani, sora lui Matt, Susan Hills Goldman, si-a propus sa gaseasca acea pereche pentru a ii trimite fotografiile de la nunta.

Ea a postat pozele pe contul sau de Facebook, rugand internautii sa le distribuie poate vor ajunge la cineva care ii recunoaste pe miri sau pe altcineva din imagini.

Intre timp, Matt a trimis deja un mail celor de la Biserica Stavropoleos, poate va reusi sa dea de cuplu.

Pe scurt, a fost invitat inauntru sa asiste la ceremonie.

El crede ca este singurul de acolo care avea un aparat de fotografiat.

Din pacate, n-a mai reusit sa le trimita mirilor fotografiile pentru ca le-a pierdut adresa. A regasit recent aceste poze si incercam pe orice cale sa gasim pe cineva care ii recunoaste pe miri sau pe oricine altcineva din imagini.

Daca este cineva care recunoaste vreo figura din fotografii, va rog sa-mi dati de stire! Cat de tare ar fi pentru acesta pereche sa-si primeasca pozele dupa aproape 37 ani!"

Postarea lui Susan este deja distribuita de sute de romani in special, care vor sa-i ajute pe mirii din fotografie sa-si recupereze pozele de la nunta.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro