FOTO Misterioasa moarte a unei studente din Iasi: gasita dezbracata, fara suflare, intr-o vila din Italia

Lavinia Iacomi, sora unei doctorite de la Institutul de Oncologie din municipiu, a fost gasita fara suflare in circumstante neclare, la inceputul acestei saptamani, autoritatile din Peninsula neputand preciza care au fost cauzele care au determinat decesul acesteia. E o durere pe care in cei 34 de ani ai mei nu am avut-o, sa nu am senzatie de sete, de foame, nu am aer suficient sa trag in piept pentru ca nu mai am putere.

acum 78 luni (2 Oct 2014)

Lavinia Iacomi, sora unei doctorite de la Institutul de Oncologie din municipiu, a fost gasita fara suflare in circumstante neclare, la inceputul acestei saptamani, autoritatile din Peninsula neputand preciza care au fost cauzele care au determinat decesul acesteia.

Trupul neinsufletit al fetei a fost gasit gol, de logodnicul acesteia, in cada vilei in care cei doi locuiau. Lavinia Iacomi urma sa plece cu iubitul ei intr-o vacanta la o zi dupa ce a avut loc tragedia, vestea mortii socand rudele si prietenii de acasa.

Circumstantele decesului

Potrivit presei locale din Termoli, un orasel de peste 30.000 de locuitori din sudul Italiei, fata era logodita cu un tanar italian, pe nume Francesco Gesuela, cu care locuia impreuna din primavara anului trecut. Tanara era absolventa de contabilitate al unui Institut din Termoli si era pasionata de arta si muzica clasica. De altfel, pe contul ei de Facebook sunt distribuite mai multe postari continand compozitii celebre de Bethoveen sau alti compozitori celebri. De asemenea, potrivit editiei electronice a cotidianului Primo Numero, apropiatii fetei au declarat ca Lavinia era o persoana foarte inteligenta. Inainte de a pleca in Italia, ea a absolvit la Iasi Colegiul "Mihai Eminescu", unul dintre cele mai renumite din oras. Ieseanca se afla goala, intr-o cada de ceramica, cu trupul acoperit de apa si capul in afara. Nu mai era insa nimic de facut pentru tanara de 26 de ani.

O echipa de politisti si procurori a ajuns in scurt timp la fata locului incercand sa afle circumstantele in care murisera Lavinia. Au fost luate in calcul toate variantele, de la o boala misterioasa, pana la crima sau sinucidere. Corpul fetei nu avea nicio urma de violenta, iar in casa nu a fost descoperit niciun bilet de adio. "Nu excludem nimic, lucram la toate posibilitatile", au declarat autoritatile italiene, citate de Primo Numero.

Inainte de a fi gasita moarta ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro