FOTO Mihai Mitoseru s-a casatorit cu Noemi Dragomir, dupa noua ani

FOTO Mihai Mitoseru s-a casatorit cu Noemi Dragomir, dupa noua ani

Noemi Dragomir a renuntat la dans si in prezent este insotitoare de zbor la o importanta companie aviatica din Romania, in timp ce Mihai Mitoseru prezinta, alaturi de nasul sau, Romica Tociu, emisiunea "Super Bingo Metropolis", difuzata de Antena 1.

acum 56 luni (14 Dec 2015)

Mihai Mitoseru si Noemi Dragomir s-au cununat civil, ceremonia fiind oficiata de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, iar parinti spirituali le-au fost actorul Romica Tociu si sotia acestuia, Nicoleta. La petrecere, care s-a desfasurat intr-un local de lux din Capitala, au participat peste o suta de invitati, printre care Dan Capatos, Daniela Crudu, Oana Roman, Nea Marin, Viorel si Oana Lis. In luna de miere vom pleca atunci cand ne vom decide unde. Noemi Dragomir a renuntat la dans si in prezent este insotitoare de zbor la o importanta companie aviatica din Romania, in timp ce Mihai Mitoseru prezinta, alaturi de nasul sau, Romica Tociu, emisiunea "Super Bingo Metropolis", difuzata de Antena 1.

Mihai Mitoseru si Noemi Dragomir, la iesirea de la Starea Civila FOTO Sever Gherghe ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro