FOTO Mesajele sexuale ascunse din desenele Disney

FOTO Mesajele sexuale ascunse din desenele Disney

Desenele Disney au reprezentat mereu un punct de atractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Dupa ce una dintre muze canta versul "Is he Bold" (E indraznet, dar "bold" poate avea si un sens negativ: nerusinat, obraznic - n.r.), face un pas in fata, rochia i se desface si inca o data putem observa ca un personaj Disney nu poarta lenjerie intima.

acum 68 luni (15 Jan 2015)

Desenele Disney au reprezentat mereu un punct de atractie atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Numai ca unele atitudini pe care aceste animatii le aduc, voalat, in prim-plan pot sa fie considerate jignitoare, ba chiar periculoase pentru cei care le privesc, mai ales daca telespectatorii sunt copii.

Pe coperta originala a VSH-ului "Mica sirena", in desenul castelului apare inserat un penis urias aurit.

"Mica sirena" abunda in mesaje (mai mult sau mai putin) ascunse, care au o conotatie sexuala. Reprezentantii Disney s-au aparat spunand ca oamenii vad ceva ce nu exista si ca, de fapt, acela e genunchiul preotului si nu alta parte a corpului

In filmul de animatie "Who Framed Roger Rabbit/Cine vrea pielea lui Roger Rabbit?", iepuroaica sexy Jessica este aruncata, la un moment dat, din masina.

Intr-una dintre scenele din "Hercule", personajul principal este lovit in cap cu o potcoava.

In aceeasi animatie, exista o scena in care cele noua muze ii inchina o oda lui Hercule. Dupa ce una dintre muze canta versul "Is he Bold" (E indraznet, dar "bold" poate avea si un sens negativ: nerusinat, obraznic - n.r.), face un pas in fata, rochia i se desface si inca o data putem observa ca un personaj Disney nu poarta lenjerie intima.

Posterul variantei reeditate a filmului "The Lion King" (din 2002) contine imaginea semi-ascunsa a unei femei care nu poarta altceva decat o pereche minuscula de slipi.

Tot in "Regele Leu/The Lion King", personajul principal, leul Simba, se tranteste pe pamant pentru a se odihni.

Intr-un desen aparut pe coperta unei reviste, Mickey Mouse apare imbratisand-o pe iubita sa, Minnie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro