FOTO Mariah Carey are un nou iubit: diva a recunoscut ca se iubeste cu unul dintre dansatorii sai

FOTO Mariah Carey are un nou iubit: diva a recunoscut ca se iubeste cu unul dintre dansatorii sai

Mariah se simte bine alaturi de noul iubit La mai putin de doua luni de la despartirea de miliardarul James Packer, Mariah Carey a dezvaluit ca are un nou iubit. In ciuda despartirii, Packer i-a permis cantaretei Mariah Carey sa pastreze inelul de logodna - cu un diamant in valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privata organizata la New York in luna ianuarie, dupa o relatie de 12 luni.

acum 88 luni (1 Dec 2016)

Mariah se simte bine alaturi de noul iubit

La mai putin de doua luni de la despartirea de miliardarul James Packer, Mariah Carey a dezvaluit ca are un nou iubit. Cantareata a fost fotografiata de paparazzi americani in timp ce se simtea bine pe o plaja din Hawaii, alaturi de Bryan Tanaka, un dansator si coregraf in varsta de 33 de ani. De asemenea, Mariah si Bryan au fost fotografiati in timp ce se tineau de mana si se plimbau pe plaja hawaiana, scrie "Daily Mail". Zvonuri legate de o noua relatie a divei au aparut imediat dupa despartirea de miliardarul James Packer. Pe langa costumul de baie, Mariah a purtat o esarfa in jurul fundului, marca Luis Vuitton, dar si ochelari de soare, iar parul si l-a prins intr-o coada de cal.

FOTO "Daily Mail"

FOTO "Daily Mail"

FOTO "Daily Mail"

FOTO "Daily Mail"

Cheltuia multi bani si a fost parasita

Recent, miliardarul australian James Packer a parasit-o pe artista dupa aproape un an de la logodna cuplului, din cauza "cheltuielilor extravagante" ale acesteia si a faptului ca interpreta americana a acceptat sa apara intr-un reality-show. In ciuda despartirii, Packer i-a permis cantaretei Mariah Carey sa pastreze inelul de logodna - cu un diamant in valoare de 10 milioane de dolari - pe care i l-a oferit la o petrecere privata organizata la New York in luna ianuarie, dupa o relatie de 12 luni.

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate cantarete de pop si R&B din lume. A devenit cunoscuta pe plan mondial la scurt timp dupa ce si-a lansat albumul de debut, in 1990, sub indrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a casatorit in 1993.

Mariah Carey este artista solo cel mai bine vanduta a tuturor timpurilor, cu peste 220 de milioane de discuri vandute si 18 single-uri ajunse pe primele locuri in topuri - cel mai mare numar ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro