FOTO. Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in Romania

Citește și: FOTO+VIDEO: Creștinii primesc Lumina Sfantă, la Ierusalim Lumina Sfantă de la Ierusalim s-a aprins, sambătă, la ora 14,29, după trei minute de la intrarea in Mormantul Sfant a patriarhului Ierusalimului, Teofil al III-lea.

acum 97 luni (30 Apr 2016)

Lumina Sfantă de la Ierusalim a fost adusă azi cu un avion special de către o delegație a Patriarhiei Romane, condusă de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, Timotei Prahoveanul, anunţă Agerpres.

Lumina Sfantă de la Ierusalim va fi dusă in Transilvania și Banat cu două avioane de mici dimensiuni, la Satu Mare, cu escală la Sibiu și Cluj-Napoca, și la Timișoara.

"Lumina pe care am adus-o de la Ierusalim ne aminteşte că trebuie să umblăm ca nişte fii ai Luminii, să părăsim faptele Intunericului şi să il urmăm pe Dumnezeu. Este lumina faptelor bune, lumina pe care cei cu frică de Dumnezeu au agonisit-o in acest răstimp al păresimilor rugandu-se mai mult, făcand fapte bune, plangandu-şi păcatele şi iubindu-l pe Dumnezeu.

Citește și: FOTO+VIDEO: Creștinii primesc Lumina Sfantă, la Ierusalim

Lumina Sfantă de la Ierusalim s-a aprins, sambătă, la ora 14,29, după trei minute de la intrarea in Mormantul Sfant a patriarhului Ierusalimului, Teofil al III-lea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro