FOTO Lufthansa a conectat Timisoara la aproape 300 de destinatii din intreaga lume

FOTO Lufthansa a conectat Timisoara la aproape 300 de destinatii din intreaga lume

Timisoara va fi conectata direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orase avand astfel acces la aproape 300 de destinatii din toata lumea si putandu-se bucura de o noua experienta de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 si A350, precum si Boeing 747-8.

acum 71 luni (1 Nov 2017)

Aceste noi zboruri sunt operate cu o aeronava Embraer 190 care le ofera pasagerilor 100 de locuri atat la clasa Business, cat si la clasa Economy. Printr-un singur transfer la Frankfurt, clientii din Romania pot alege din aproape 300 de conexiuni cu 71 de tari. "In acest an, Lufthansa isi creste numarul de conexiuni cu Germania la sapte rute si aniverseaza 50 de ani de succes in Romania. Timisoara va fi conectata direct la cele mai mari hub-uri ale noastre, pasagerii din aceste orase avand astfel acces la aproape 300 de destinatii din toata lumea si putandu-se bucura de o noua experienta de zbor lung-curier cu noile noastre aeronave Airbus A380 si A350, precum si Boeing 747-8. Prin extinderea si investitiile pe care le face in acest an, Lufthansa isi demonstreaza dedicarea fata de Romania, o tara cu o dezvoltare solida si continua si cu multe oportunitati pentru mediul de afaceri. Astfel, prin intermediul produselor si serviciilor noastre premium cum sunt produsele digitale personalizate sau acces la internet in banda larga, pasagerii de business si cei care merg in vacanta vor avea la dispozitie si mai multe conexiuni catre Germania si alte destinatii din jurul lumii", a spus Antonio Tassone, manager in cadrul Lufthansa Group.

Introducerea acestei noi curse catre unul dintre cele mai mari noduri aeriene din Europa, Frankfurt-am-Main, este un castig nu doar pentru Timisoara si zona de vest a Romaniei, ci si pentru nordul Serbiei si estul Ungariei. "Ca urmare a cererii ridicate de zboruri catre Germania si in afara acesteia, suntem acum capabili sa oferim pasagerilor nostri un nou zbor catre cel mai mare Hub Lufthansa, Frankfurt. Avand un zbor de doua ore, pasagerii nostri pot ajunge cu usurinta in mai multe destinatii intercontinentale, cum ar fi Cap Town, Bangkok, Buenos Aires, Johannesburg, Singapore, Hong Kong, Rio de Janeiro" a declarat Peter Pullem, director regional Lufthansa Grup pentru Europa Centrala si de Sud-Est. Doua autospeciale de stingere a ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro