FOTO "Litoralul Vestului" si-a schimbat infatisarea. Are palmieri si plaja moderna

FOTO

Totul este posibil cu un ajutor substantial primit de la Consiliul Judetean, care ne-a alocat suma de 810.000 de lei pentru a pregati comuna in vederea obtinerii titlului de statiune de interes local", spune primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan.

acum 69 luni (3 Jul 2017)

Astfel, intreaga zona a fost amenajata, iar cei care isi vor petrece in acest sezon estival timpul liber acolo vor avea parte de surprize.

Parcarea are o suprafata de 4.200 de metri patrati si o capacitate de 200 de locuri. Incepand cu acest sezon, dar de la mijlocul lunii iulie, vor exista salvamari si balize. Este vorba de 24 palmieri de pana la trei metri. Pana acum au ajuns 12 din cei comandati, iar pretul fiecaruia a fost cuprins intre 500 si 1.000 de lei, in functie de dimensiune. In acest an, va fi realizat si un camping cu 13 casute de cate patru locuri, care va avea si o cladire administrativa. De fapt, putem spune ca plaja intreaga va fi o mica Mamaia. Totul este posibil cu un ajutor substantial primit de la Consiliul Judetean, care ne-a alocat suma de 810.000 de lei pentru a pregati comuna in vederea obtinerii titlului de statiune de interes local", spune primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan.

Lacul Ghioroc are o suprafata de aproape 60 de hectare si o plaja de 10.000 de metri patrati. Anul trecut, in cele cateva luni de sezon, zeci de mii de persoane au frecventat aceasta plaja. Din estimarile organizatorilor de evenimente, in fiecare weekend au fost cel putin zece mii de persoane.

Va mai ecomandam: Comuna Ghioroc va deveni statiune de interes local

Arad: Lacul de la Ghioroc este litoralul aradenilor ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro