FOTO Liga Europa: cu o aparare ridicola, FCSB pierde meciul de la Plzen. Gigi Becali a comandat schimbarile

FOTO Liga Europa: cu o aparare ridicola, FCSB pierde meciul de la Plzen. Gigi Becali a comandat schimbarile

Cu ocazii de la o poarta la alta, e un miracol faptul ca prima repriza a partidei dintre Viktoria Plzen si FCSB s-a incheiat fara gol marcat. De altfel, dupa meci Gigi Becali nu a mai fost la fel de acid ca in alte dati si a recunoscut ca se implica in alcatuirea echipei si la schimbari.

acum 64 luni (23 Nov 2017)

Cu ocazii de la o poarta la alta, e un miracol faptul ca prima repriza a partidei dintre Viktoria Plzen si FCSB s-a incheiat fara gol marcat. In partea a doua, cehii au speculat mai bine "gaurile" din apararea echipei lui Dica si au punctat de doua ori, prin Petrzela si Kopic, in minutele 49 si 76. E adevarat ca la primul gol, Petrzela a furat putin startul, aflandu-se in pozitie de ofsaid, nesemnalizata de asistent.

Totodata, FCSB putea primi un penalty in prima repriza, la un fault asupra lui Coman.

De remarcat ar mai fi si prestatia curajoasa a tanarului Vlad, titularizat pentru acest meci in poarta de Nicolae Dica. Antrenorul FCSB-ului a ascultat orbeste de ordinele de la patron. "De acum incolo, vreau sa vad doua schimbari la pauza cand nu merge jocul", spunea Becali inaintea acestei confruntari si Dica, pentru prima data in mandatul sau, a operat doua modificari in startul reprizei secunde. De altfel, dupa meci Gigi Becali nu a mai fost la fel de acid ca in alte dati si a recunoscut ca se implica in alcatuirea echipei si la schimbari. De aia nu se alege praful la mine...

In ultima runda, FCSB va juca acasa cu Lugano, iar Viktoria Plzen pe terenul lui Beer Sheva.

Golurile

0-1: Petrzela a deschis scorul din sase metri, dupa ce a pornit dintr-o pozitie suspecta de ofsaid.

0-2: Kopic a deviat mingea in plasa la un sut al unui jucator de la Plzen din afara careului, dupa ce initial Vlad a respins un sut al gazdelor.

Echipele

Viktoria Plzen. Hruska - Reznik, Hejda, Hubnik, Limbersky - Horava, Hrosovsky - Petrzela (Zivulic '88), D. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro