FOTO "Lagarele" lui Negoita. Edilul a pus gard inalt de doi metri in jurul mai multor blocuri din Sectorul 3: "Zici ca e Jilava"

FOTO

Locatarii din blocul numarul 20 de pe Strada Fizicienilor sunt nemultumiti ca, in urma cu cateva saptamani, garduri inalte de circa doi metri "au rasarit" de jur imprejurul imobilului in care locuiesc. In ceea ce priveste banii necesari pentru realizarea acestor borduri, reprezentantii primariei de sector au precizat intr-un raspuns oficial ca investitia este realizata de aceeasi societate SC ADPB SA, la care Consiliul Local Sector 3 este actionar majoritar, "in baza contractelor de delegare a gestiunii serviciilor de amenajare a spatiilor verzi incheiate in anii 2005, respectiv 2010", fara a preciza insa suma platita pentru executarea lucrarilor.

acum 116 luni (3 Sep 2014)

Locatarii din blocul numarul 20 de pe Strada Fizicienilor sunt nemultumiti ca, in urma cu cateva saptamani, garduri inalte de circa doi metri "au rasarit" de jur imprejurul imobilului in care locuiesc. Acestia sustin ca nu inteleg necesitatea gardurilor, in timp ce reprezentantii Primariei Sectorului 3 spun ca este vorba despre un proiect-pilot menit sa le asigure un grad mai mare de siguranta celor care locuiesc aici, dar si sa "optimizeze conditiile de viata" din zona. In acest proiect sunt incluse cinci blocuri de pe Bulevardul Theodor Pallady, Aleea Patriotilor, Strada Fizicienilor si de pe Aleea Bucovina.

"Zici ca e Jilava"

Oamenii din bloc spun ca noile garduri care imprejmuiesc imobilul sunt total nefolositoare, pentru ca in dreptul intrarii in cladire au fost puse mai multe porti care stau deschise, nu sunt dotate cu camera de supraveghere sau cu interfon. Noi oricum avem interfon la bloc, cheie, nu mai era nevoie de un alt interfon pe gard sau de camere video. Vecinii acesteia, doi tineri, sustin ca au trimis si o sesizare catre edilul sectorului 3, Robert Negoita, in care le-au explicat reprezentantilor Primariei ca amenajarea gardului nu este justificata. Mai mult decat atat, cei doi locatari spun ca nici ei nu inteleg necesitatea acestor garduri atat de inalte in jurul blocului, dar si ca au cerut in scris explicatii edilului de sector.

Gardul impiedica deszapezirea

O alta problema la care nu s-au gandit reprezentantii Primariei Sectorului 3 tine de felul in care se va face deszapezirea pe timpul iernii. Chiar in fata gardului este amenajata o parcare, iar oamenii povestesc ca in fiecare iarna aruncau zapada in gradina blocului, eliberand astfel aleea din fata blocului, lucru imposibil de facut si in iarna care urmeaza din cauza gardului foarte inalt. Si administratorul blocului este de aceeasi parere si spune ca in iarna se vor confrunta cu o adevarata pr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro