FOTO Lady Gaga, ceruta din nou in casatorie. Cine este logodnicul artistei

FOTO Lady Gaga, ceruta din nou in casatorie. Cine este logodnicul artistei

Artista americana Lady Gaga (31 de ani) s-a logodit cu impresarul ei Christian Carino, in varsta de 48 de ani, cu care are o relatie de noua luni, scrie Daily Mail. Lady Gaga si fostul ei logodnic, Taylor Kinney FOTO Getty Images Taylor Kinney a cerut-o in casatorie in 2015, de Ziua Indragostitilor, dupa patru ani de relatie, punandu-i pe deget un inel in forma de inima.

acum 61 luni (3 Nov 2017)

Artista americana Lady Gaga (31 de ani) s-a logodit cu impresarul ei Christian Carino, in varsta de 48 de ani, cu care are o relatie de noua luni, scrie Daily Mail.

Lady Gaga si logodnicul ei, Christian Carino FOTO Daily Mail/BackGrid Artista a dezvaluit in urma cu doua luni ca sufera de aceasta boala in documentarul realizat de Netflix, intitulat "Five Foot Two", fapt ce a obligat-o sa-si suspende temporar turneul "Joanne World Tour". De asemenea, in urma cu un an, cantareata s-a despartit de actorul si modelul Taylor Kinney (36 de ani), cu care urma sa se casatoreasca. Desi nu se cunoaste data sau locul in care se va casatori, mass-media locale sunt de parere ca perioada tumultoasa prin care a trecut cantareata se apropie de sfarsit. Cei doi au fost surprinsi sarutandu-se la Super Bowl, in luna februarie, unde Gaga a sustinut un recital, iar in acea perioada o sursa apropiata cuplului afirma ca lucrurile sunt extreme de serioase intre cei doi indragostiti: "Lucrurile sunt foarte serioase intre ei.

Lady Gaga si Christian Carino la SuperBowl FOTO Shutterstock Cantareata Lady Gaga si actorul Taylor Kinney s-au despartit dupa cinci ani de relatie, desi in 2015 isi anuntau logodna. Cantareata le-a dat fanilor trista veste printr-o postare pe contul ei de Instagram, dupa ce in urma cu o zi un reprezentant al cantaretei a declarat pentru "People" ca cei doi "au luat o pauza", iar alte surse au declarat ca obligatiile profesionale "ii tin mult timp departe unul de celalalt". El si Lady Gaga (31 de ani) s-au intalnit la filmarile videoclipului pentru piesa "You and I" in iulie 2011 si au inceput o relatie in acelasi an.

Lady Gaga si fostul ei logodnic, Taylor Kinney FOTO Getty Images Taylor Kinney a cerut-o in casatorie in 2015, de Ziua Indragostitilor, dupa patru ani de relatie, punandu-i pe deget un inel in forma de inima. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro