FOTO Kristian Nairn din GOT, un munte de om cu bucuria unui copil la Untold: "Nu voi folosi numele de DJ Hodor"

FOTO Kristian Nairn din GOT, un munte de om cu bucuria unui copil la Untold:

Cu aproape un deceniu inainte de a deveni cunoscut de oameni din toate colturile lumii gratie simpaticului urias Hodor din serialul de succes "Game of Thrones", Kristian Nairn s-a remarcat ca DJ pe taramurile natale ale. Nu am vrut sa combin cele doua parti, dar lumea de aceea ma recunoaste si as fi nebun daca nu as folosi faptul ca am jucat in in cariera mea de DJ.

acum 43 luni (7 Aug 2016)

Cu aproape un deceniu inainte de a deveni cunoscut de oameni din toate colturile lumii gratie simpaticului urias Hodor din serialul de succes "Game of Thrones", Kristian Nairn s-a remarcat ca DJ pe taramurile natale ale. Si asa a devenit DJ Hodor, desi a marturisit ca nu-i place si nu va folosi niciodata acest nume. Kristian a declarat, intr-o conferinta de presa organizata inaintea concertului sau de pe scena festivalului Untold, ca notorietatea sa a venit odata cu interpretarea personajului Hodor, fapt care l-a ajutat mult si in cariera de DJ. Nu am vrut sa combin cele doua parti, dar lumea de aceea ma recunoaste si as fi nebun daca nu as folosi faptul ca am jucat in

in cariera mea de DJ. Muzica mea nu s-a schimbat deloc si nu se va schimba, dar recunosc ca am castigat notorietate. Nu imi place cand mi se spune DJ Hodor si nu voi folosi acest nume", a subliniat artistul.

Un munte de om (are 2 metri si 6 centimetri), cum se spune prin partile locului, artistul nu este nicidecum fioros, mai ales pentru ca se bucura ca un copil cand se joaca cu butoanele. Poti sa recunosti un om pasionat dupa felul cum vorbeste sau din sclipirea ochilor, iar Kristian Nairn este fara indoiala un actor pasionat si un DJ pasionat. "Niciodata nu ma gandesc inainte de concert la ce o sa mixez si ce o sa fac pe scena. Si cam despre asta cred ca este vorba cand mixezi - sa lasi sentimenele sa dicteze.

Irlandezul a laudat si festivalul Untold, declarand ca are un line-up foarte bun, "cred ca cel mai bun din cate am vazut vreodata la un festival." De fapt, a imbinat mixurile la fel de bine cum a imbinat muzica si actoria, chiar daca nu este deloc o munca la fel de usoara pe cat pare. Asa ca dupa o zi intreaga de filmari, lipsa cuvintelor era folositoare pentru ca probabil eram pe jumatate adormit", s-a amuzat artistul. Acum, rolul sau s-a incheiat (shame!), iar Kristian recunoaste ca ii va lipsi personajul si intreaga echipa: "O sa imi fie dor de el si va fi ciudat sa vad ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro