FOTO. Jojo si Paul Ipate vor avea o fetita

Candva va scriam despre un achimos balai cu par de samurai si iata ca de acum inainte in poveste o sa apara si o zana mica. Miracolul vietii ne pune un nod frumos in gat si ne aduce o ploaie de petale si lumina in suflet si in minte.

acum 43 luni (13 Jul 2016)

Paul Ipate si Catalina Grama vor avea o fetita. ?#‎happiness ?#‎inspiration ?#‎babycomingsoon ?#‎newipate ?#‎babygirl"

Si Catalina Grama, cunoscuta drept Jojo, a anuntat vestea fericita, atat de Facebook, cat si pe blogul personal.

"Eu si Paul vom avea o fetita.

Nu exista nici veste mai frumoasa pe care as fi putut sa v-o dau si nici bucurie mai mare pentru noi.

Vom fi parinti si ne simtim binecuvantati pentru ca nu exista fericire mai mare decat aceea de a cunoaste iubirea ca parinte. De fapt, el a fost cel care a spus ca isi doreste o surioara inainte ca ea sa existe macar, asa ca noi credem ca el a chemat-o. Daca ati sti de cate ori am vrut sa va scriu… Insa acum am simtit ca e momentul potrivit, iar eu cred ca trebuie sa iti urmezi inima de fiecare data in viata.

Cand am aflat… am plans si am ras in acelasi timp si m-am simtit cu adevarat binecuvantata.

Am trecut deja de prima perioada, cu greturi, emotii diverse si toate cele. Privindu-mi comoara de baiat cum imi mangaie burtica, simt insa ca o sa fac implozie de atata bine si frumos. Candva va scriam despre un achimos balai cu par de samurai si iata ca de acum inainte in poveste o sa apara si o zana mica. O zana care doarme cuminte la mine in burtica si nici nu stie inca ce lucruri minunate o asteapta.

Miracolul vietii ne pune un nod frumos in gat si ne aduce o ploaie de petale si lumina in suflet si in minte.

Am inima plina de petale roz si o burtica pe masura.

Daca ne intalnim pe strada si ma vedeti mereu zambind acum stiti de ce." ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro