FOTO "iUmor", episodul doi: un strain care picteaza cu organul genital lasa juriul emisiunii fara suflare

Duminica seara, de la ora 20:00, la "iUmor", un concurent pe nume Brent Ray Fraser se va dezbraca pe muzica clasica si va picta cu organul genital fara nicun fel de inhibitii.

acum 76 luni (9 Oct 2016)

Duminica seara, de la ora 20:00, la "iUmor", un concurent pe nume Brent Ray Fraser se va dezbraca pe muzica clasica si va picta cu organul genital fara nicun fel de inhibitii. Si asa sunt om cu probleme cu capul! Mamaie, te rog sa mergi sa iei tabloul!".

Delia spune si ea amuzata: ,,Am fost uimita pe deplin. Am trait sa vad si asta. Tendinta era sa scot telefonul si sa imortalizez momentul. Trebuie sa arat si prietenilor! Dupa finalizarea ,,operei de arta", Mihai Bendeac a recunoscut unicitatea momentului: ,,Acum chiar cred ca am vazut tot!

Concurentul picteaza de la trei ani si in acest inedit mod de un deceniu. Cine va primi pictura artistului sosit din Canada si care vor fi reactiile la vederea imaginii pictate telespectatorii vro vedea duminica seara, de la ora 20:00, cand se difuzeaza cea de-a doua editie a emisiunii "iUmor" din aceasta toamna.

FOTO Antena 1

,,Sa mai spuna cineva ca nu este cultura la televizor! Acum eu astept si un sculptor", spune Mihai Bendeac la finalul momentului sau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro