FOTO Invazie de straini la "Romanii au talent": ultimele declaratii ale membrilor juriului inainte de startul emisiunii

Astfel, copii, oameni trecuti de prima tinerete, grupuri diverse, concurenti care au urcat pentru prima data pe o scena sau care au venit din tari precum Italia, Franta, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kargazstan, Georgia si Statele Unite ale Americii, profesionisti cu experienta si foarte multi romani talentati s-au inscris la competitie si au fost jurizati fara prejudecati si cu foarte mult umor si emotie de catre Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu. FOTO Pro TV FOTO Pro TV Totodata, decorul din spatele scenei imprumuta din farmecul teatrelor de pe Broadway, avand accente de caramida patinata de vreme, in combinatii inspirate cu texturi plusate, care amintesc de cortinele marilor scene, si multe elemente volumetrice, cu becuri incandescente la vedere, de la inscrisul "TALENT" la emblematica "stea a talentului", laitmotiv-ul sezonului. Dar, de asta ne intelegem atat de bine, noi si publicul, pentru ca ne spunem unii altora ce gandim, ne bazam unii pe altii, facem echipa in finala, cand votul e al publicului, si ne place la fel de intens sa dam o sansa oamenilor simpli, dar extrem de talentati", completeaza Mihaela Radulescu.

acum 83 luni (18 Feb 2016)

Strainii vor premiul romanilor

Cel de-al saselea sezon "Romanii au talent" aduce, pe langa aparitia lui Florin Calinescu la masa juriului, si o "infuzie" de talente straine. Astfel, copii, oameni trecuti de prima tinerete, grupuri diverse, concurenti care au urcat pentru prima data pe o scena sau care au venit din tari precum Italia, Franta, Nigeria, Congo, Ucraina, Rusia, Kargazstan, Georgia si Statele Unite ale Americii, profesionisti cu experienta si foarte multi romani talentati s-au inscris la competitie si au fost jurizati fara prejudecati si cu foarte mult umor si emotie de catre Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu. Un decor spectaculos, ca pe Broadway

Un alt element de noutate pentru noul sezon al emisiunii il reprezinta decorul de la preselectiile, caruia i-au fost aduse imbunatatiri, scena beneficiind de mai multa suprafata LED si de o grafica noua, din care, pentru prima data, lipseste logo-ul emisiunii. Aceasta este o abordare premium, pentru care alte tari opteaza abia in etapa live-urilor, alegerea aceasta fiind de natura sa tina focusul exclusiv pe actul artistic, intr-un spatiu care sa le ofere tuturor o experienta unica, indiferent de rezultat.

FOTO Pro TV

FOTO Pro TV

Totodata, decorul din spatele scenei imprumuta din farmecul teatrelor de pe Broadway, avand accente de caramida patinata de vreme, in combinatii inspirate cu texturi plusate, care amintesc de cortinele marilor scene, si multe elemente volumetrice, cu becuri incandescente la vedere, de la inscrisul "TALENT" la emblematica "stea a talentului", laitmotiv-ul sezonului.

FOTO Pro TV

Zambete, emotii, lacrimi si patimi in noul sezon

Printre numerele care se vor vedea in acest sezon se numara momente incredibile de magie, contorsionism, canto, beatbox, dans, balet sau jonglerii, dresura de animale, stand-up comedy, pi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro