FOTO: Interventie a SRI, in Drobeta Turnu Severin. Ce s-a intamplat

Specialiștii Serviciului Roman de Informații (SRI) au intervenit, luni seară, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamăna cu o parașută, căzut in apropierea unei biserici din Drobeta Turnu Severin, informează Mediafax. Obiectul suspect a fost ridicat in siguranță de către specialiștii SRI și predat Serviciului de arme, explozivi și substanțe periculoase al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, pentru a stabili cu exactitate natura acestuia.

acum 66 luni (25 Aug 2015)

Specialiștii Serviciului Roman de Informații (SRI) au intervenit, luni seară, pentru ridicarea unui obiect suspect, care seamăna cu o parașută, căzut in apropierea unei biserici din Drobeta Turnu Severin, informează Mediafax.

Polițiștii au fost sesizați, luni, in jurul orei 18.30, că in fața bisericii din cartierul Kiseleff din Drobeta Turnu Severin a căzut un obiect suspect, care seamăna cu o parașută și care, la impactul cu solul, a produs un zgomot puternic.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, care au incercuit zona și au inchis circulația pe strada din fața bisericii.

De asemenea, numeroși locatari au ieșit in stradă pentru a vedea despre ce este vorba, speriați de zgomotul puternic.

Totodată, au fost chemați și specialiști ai SRI, care au verificat obiectul respectiv cu un detector.

"Apelul s-a primit in dispeceratul Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, la orele 18.30. In urma investigațiilor făcute de către echipa pirotehnică s-a stabilit că nu prezintă pericol pentru populație", a declarat purtătorul de cuvant al Poliției Județene Mehedinți, Nicolae Lohon.

Obiectul suspect a fost ridicat in siguranță de către specialiștii SRI și predat Serviciului de arme, explozivi și substanțe periculoase al Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, pentru a stabili cu exactitate natura acestuia.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că obiectul pare a fi parașuta unui avion de mici dimensiuni. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro