FOTO Inna, topless pe coperta revistei spaniole "FHM"

FOTO Inna, topless pe coperta revistei spaniole

"Dupa un an plin de reusite in Spania, cu doua single-uri in topuri ( si ), prezenta la cele mai mari emisiuni TV si radio si evenimente din tara, fanii spanioli se pot bucura de o sedinta foto si un interviu acordat de Inna revistei ", se arata intr-un comunicat citat de Mediafax.

acum 114 luni (31 Dec 2014)

"Dupa un an plin de reusite in Spania, cu doua single-uri in topuri ( si ), prezenta la cele mai mari emisiuni TV si radio si evenimente din tara, fanii spanioli se pot bucura de o sedinta foto si un interviu acordat de Inna revistei ", se arata intr-un comunicat citat de Mediafax. Titlul de pe coperta revistei anunta ca Inna este "noul superstar al muzicii dance", fotografia fiind semnata de Gabriel Hirit, in timp ce pictorialul a fost realiza de Tibi Clenci si Edward Aninaru. Artista a participat recent, in Madrid, la evenimentul 40 Principales, alaturi de cei de la One Direction, The Vamps, David Bisbal, Birdy, Cris Cab si Wisin, precum si de artisti locali din Spania, unde a promovat cel mai nou single lansat, "Diggy Down", care a acumulat cinci milioane de vizualizari pe platforma YouTube.

Inna, pe coperta revistei "FHM" FOTO Facebook Inna Elena Alexandra Apostoleanu, cunoscuta drept Inna, a inceput sa colaboreze cu echipa de producatori Play & Win in 2008, an in care a fost lansat si primul sau disc single, "Hot", piesa care a ajuns pe primul loc in clasamentele radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro