FOTO Incendiu la caminele din Timisoara. Mai multe restaurante sunt in flacari

FOTO Incendiu la caminele din Timisoara. Mai multe restaurante sunt in flacari

UPDATE Conform cercetarilor facute de pompierii de la ISU Timis, incendiu de ieri in care a ars si fastfoodul Roy a izbucnit din cauza depozitarii necorespunzatoare de jar nestins de la bucatarie.

acum 80 luni (16 Jan 2015)

UPDATE Conform cercetarilor facute de pompierii de la ISU Timis, incendiu de ieri in care a ars si fastfoodul Roy a izbucnit din cauza depozitarii necorespunzatoare de jar nestins de la bucatarie. Incendiul a izbucnit in spatele restaurantului si s-a propaagat pentru ca respectiva constructie era din lemn si polistiren. O femeie de 60 de ani care a inhalat fum a fost evacuata din cladire si transportata la spital. In Complexul Studentesc se afla sapte autospeciale ale pompierilor si cinci ambulante.

Se pare ca incendiul a izbucnit la fastfoodul Roy, insa focul s-a propagat rapid spre alte doua restaurante din Complexul Studentesc. Fumul gros deasupra complexului se poate observa si din centrul orasului. Mai multe echipaje s-au deplasat la fata locului si se lupta pentru stingerea incendiului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro