FOTO: Impuscaturi la o clinica universitara din Berlin. Medicul atacat a murit

------------- O persoană inarmată a deschis marţi focul asupra unui doctor la o universitate clinică din Berlin, după care s-a impuşcat, relatează Reuters, care citează informaţii publicate de ziarul Bild, citat de Agerpres.

acum 37 luni (26 Jul 2016)

Medicul impuşcat de către un pacient intr-o clinică universitară din Steglitz, un cartier al Berlinului, a decedat, a anunţat poliţia germană, citată de DPA şi Reuters, citate de Agerpres. Reuters informează că poliţia germană a confirmat că un pacient a tras intr-un doctor de la clinica universitară, rănindu-l grav, după care s-a sinucis.

-------------

O persoană inarmată a deschis marţi focul asupra unui doctor la o universitate clinică din Berlin, după care s-a impuşcat, relatează Reuters, care citează informaţii publicate de ziarul Bild, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, in jurul orei 11:00 GMT, s-au auzit mai multe focuri de armă la această clinică universitară din cartierul Steglitz, din Berlin, iar poliţia s-a deplasat la locul incidentului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro