FOTO Imagini impresionante din Tara Dornelor

FOTO Imagini impresionante din Tara Dornelor

Istoria Tarii Dornelor (a facut parte timp de peste un secol din Imperiul Austro-Ungar) si asezarea sa intre Muntii Bistritei, Calimani, Giumalau si Suhard, fac din acest areal turistic unul dintre cele mai interesante locuri din tara noastra.

acum 92 luni (18 Jun 2016)

"Dupa noi" este un omagiu adus unei regiuni din Romania in care traditiile sunt pastrate de generatii intregi cu mandrie, dar fara ostentatie. Istoria Tarii Dornelor (a facut parte timp de peste un secol din Imperiul Austro-Ungar) si asezarea sa intre Muntii Bistritei, Calimani, Giumalau si Suhard, fac din acest areal turistic unul dintre cele mai interesante locuri din tara noastra.

Fotografiile din volumul "Dupa noi" surprind anotimpurile, sarbatorile si viata de zi cu zi a oamenilor care traiesc in Tara Dornelor. Imaginile din Tara Dornelor au fost expuse si in foaierul Salii Media a Teatrului National Bucuresti (intrarea din strada Tudor Arghezi), iar expozitia mai poate fi vizitata pana pe 27 iunie. Volumul "Dupa noi" contine, pe langa fotografii, si o serie de povesti si portrete care schiteaza obiceiurile comunitatii si legendele locului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro