FOTO Imagini din primul episod al noului sezon "Game of Thrones", facute publice de HBO

FOTO Imagini din primul episod al noului sezon

FOTO HBO FOTO HBO FOTO HBO FOTO HBO FOTO HBO FOTO HBO FOTO HBO FOTO HBO "Game of Thrones" revine duminica pentru penultimul sezon, continuand intriga plina de violenta, intrigi politice, sex si razbunare, ce a devenit unul dintre cele mai populare seriale la nivel mondial.

acum 71 luni (13 Jul 2017)

Dupa ce a lansat titlurile si rezumatul primelor trei episoade ale noului sezon "Game of Thrones", acum HBO face publice si poze din primul episod. Primul episod, denumit "Dragonstone", care continua mai multe povesti si piste neincheiate din sezonul sase, arata, prin pozele prezentate, si o privire de ansamblu asupra hartii regatului Westeros. "Dusmani la est, dusmani la vest, dusmani la sud, dusmani la nord. Stim deja ca principalul scop al lui Jon Snow este sa se pregateasca pentru atacul Umblatorilor Albi si este constient de faptul ca nu doar Nordul este in pericol, ci intregul tinut Westeros. Iar intoarcerea printesei Daenerys la Dragonstone, locul de origine al Casei Targaryen, nu mai este pentru nimeni o surpriza, insa ce urmeaza sa faca acolo cu siguranta va fi.

Rezumatele si titlurile celorlalte episoade le gasiti aici.

FOTO HBO

FOTO HBO

FOTO HBO

FOTO HBO

FOTO HBO

FOTO HBO

FOTO HBO

FOTO HBO

"Game of Thrones" revine duminica pentru penultimul sezon, continuand intriga plina de violenta, intrigi politice, sex si razbunare, ce a devenit unul dintre cele mai populare seriale la nivel mondial. Potrivit criticilor, "Game of Thrones" a marcat o revenire la forma, linia narativa urmarind personajele feminine pentru a infatisa complexitatea si lipsa moravurilor din sezoanele anterioare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro