FOTO Imagini de cosmar intr-o clinica din centrul Timisoarei: "Solutia este sa construim spitale noi"

FOTO Imagini de cosmar intr-o clinica din centrul Timisoarei:

Solutia este sa se construiasca spitale noi", a declarat medicul Olimpia Oprea, potrivit careia Spitalul Municipal mai are proiecte de reabilitare a Clinicii de Balneofizioterapie, dar si de amenajare unei clinici moderne de Radioterapie.

acum 92 luni (17 Nov 2016)

"Trebuie sa facem ceva sa schimbam situatia aceasta", a transmis timisoreanul care a realizat fotografiile si le-a transmis ziarului "Adevarul". Intr-o alta imagine se vede ceea ce pare un cabinet de consultatii, cu mobilier invechit si igrasie.

Contactat pentru un punct de vedere, managerul Spitalului Municipal Timisoara, medicul Olimpia Oprea a declarat ca s-a dispus o verificare pentru analizarea situatiei reclamate. Ulterior, managerul Spitalului Municipal Timisoara a declarat ca pozele sunt realizate la parterul cladirii, acolo unde urmeaza sa se faca investitii din bani europeni, pana atunci realizandu-se doar zugraveli, care nu rezista din cauza igrasiei si a vechimii cladirii. Avem un proiect de reabilitare. Tot parterul este prevazut intr-un proiect de reabilitare si se va depune la inceputul anului viitor cererea de finantare. Solutia este sa se construiasca spitale noi", a declarat medicul Olimpia Oprea, potrivit careia Spitalul Municipal mai are proiecte de reabilitare a Clinicii de Balneofizioterapie, dar si de amenajare unei clinici moderne de Radioterapie. Pana in prezent, Spitalul Municipal a beneficiat de investitii majore in Unitatea de Primiri Urgente, dar si in Clinica de Obstetrica Ginecologie, acolo unde s-au realizat investitii din bani europeni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro