FOTO Imagini de arhiva cu Braila anilor '80. Cat de diferit arata orasul in prezent

FOTO Imagini de arhiva cu Braila anilor '80. Cat de diferit arata orasul in prezent

O imagine pe cat de rara pe atat de neinteles pentru tinerii de astazi este cea in care Palatul Administrativ a fost fotografiat inainte de construirea fantanii cinetice.

acum 112 luni (12 Feb 2015)

O imagine pe cat de rara pe atat de neinteles pentru tinerii de astazi este cea in care Palatul Administrativ a fost fotografiat inainte de construirea fantanii cinetice. Un intins spatiu verde presarat cu cateva flori se afla acolo unde acum e fantana arteziana, iar cladirea Palatului Administrativ se vede, din acel unghi, in deplinatatea ei, fara a fi obturata de nimic. In fata sa, zero masini, cativa adulti pe trotuare si un copil in slip pe trecerea de pietoni, alergand probabil spre fostul strand plutitor de pe faleza. In zilele noastre, aceeasi locatie, acelasi unghi: trafic auto superaglomerat, pietoni grabiti, iar stalpii de electricitate incarcati pana la refuz cu fire, fata de doar unul (!) care apare in imaginea veche.

Cititi si

O vila detinuta de unul dintre marii industriasi interbelici: cum arata casa fondatorilor Laminorul Braila ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro