FOTO Ian McKellen si Patrick Stwart s-au sarutat la premiera filmului "Mr. Holmes"

FOTO Ian McKellen si Patrick Stwart s-au sarutat la premiera filmului

In cadrul unei conferinte de presa, actorul, in varsta de 76 de ani, a declarat ca "nu a avut niciodata vreo intentie de a-l interpreta de Sherlock Holmes". Patrick Stewart (74 de ani) a lucrat in teatru timp de cateva decenii, inainte de a se remarca pe micile ecrane prin rolul in serialul SF "Star Trek", care i-a adus renume mondial, si in seria "X-Men", unde l-a interpretat pe profesorul Charles Xavier.

acum 108 luni (11 Jun 2015)

Cei doi veterani ai Hollywood-ului, Ian McKellen si Patrick Stewart, care sunt si foarte buni prieteni, s-au sarutat in vazut tuturor atunci cand s-au reintalnit pe covorul rosu, la premiera filmului "Mr. Holmes", care a avut loc la cinema Odeon, din Kensington (Anglia). In cadrul unei conferinte de presa, actorul, in varsta de 76 de ani, a declarat ca "nu a avut niciodata vreo intentie de a-l interpreta de Sherlock Holmes". "Credeam ca sunt prea batran, dar apoi a aparut aceasta versiune a lui Sherlock Holmes, in varsta de 93 de ani, asa ca a fost extraordinar", a adaugat McKellen.

Actorii Ian McKellen si Patrick Stewart s-au sarutat pe covorul rosu FOTO Getty Images

Sir Ian McKellen, nascut la Burnley, in Marea Britanie, pe 25 mai 1939, este considerat de critici unul dintre cei mai mari actori britanici de cinema, teatru si televiziune. Pe langa rolul lui Gandalf din trilogia "Stapanul inelelor", semnata de Peter Jackson, Ian McKellen l-a interpretat pe diabolicul Magneto din filmele "X-Men", de Bryan Singer. In 2006, McKellen a fost distins cu Ursul de Aur pentru intreaga cariera la Festivalul de Film de la Berlin.

Patrick Stewart (74 de ani) a lucrat in teatru timp de cateva decenii, inainte de a se remarca pe micile ecrane prin rolul in serialul SF "Star Trek", care i-a adus renume mondial, si in seria "X-Men", unde l-a interpretat pe profesorul Charles Xavier. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro