FOTO Hugh Grant se insoara pentru prima data, la 57 de ani. Cine este viitoarea sotie a actorului

FOTO Hugh Grant se insoara pentru prima data, la 57 de ani. Cine este viitoarea sotie a actorului

Hugh Grant, alaturi de viitoarea sa sotie, Anna Eberstein FOTO Guliver/Getty Images Hugh Grant: "Casniciile sunt lipsite de romantism" Actorul britanic, care a fost arestat in 1995, dupa ce a fost surprins de politisti in ipostaze intime cu o prostituata, intr-un automobil, intr-o perioada in care avea o relatie cu actrita Elizabeth Hurley, declara ca mariajul este "lipsit de romantism" si nici nu crede in "institutia casatoriei", deoarece nu considera ca oamenii au fost creati pentru a ramane fideli unei singure persoane.

acum 27 luni (21 May 2018)

Actele de casatorie ale lui Hugh Grant cu producatoarea de televiziune suedeza Anna Eberstein au fost depuse la registratura Chelsea Old Town Hall din apropierea locuintei cuplului, aflata in districtul londonez Notting Hill.

Hugh Grant mai are doi copii cu fosta sa partenera Tinglan Hong, dupa ce a mai avut o relatie de durata cu actrita Liz Hurley.

Hugh Grant, alaturi de viitoarea sa sotie, Anna Eberstein FOTO Guliver/Getty Images Hugh Grant: "Casniciile sunt lipsite de romantism" Actorul britanic, care a fost arestat in 1995, dupa ce a fost surprins de politisti in ipostaze intime cu o prostituata, intr-un automobil, intr-o perioada in care avea o relatie cu actrita Elizabeth Hurley, declara ca mariajul este "lipsit de romantism" si nici nu crede in "institutia casatoriei", deoarece nu considera ca oamenii au fost creati pentru a ramane fideli unei singure persoane. Cred eu ca oamenii au fost facuti pentru a ramane fideli in relatii monogame lungi de 40 de ani? Recent, actorul s-a implicat in campanii pentru respectarea vietii private si a intimitatii, dupa ce telefonul sau mobil a fost ascultat de reporteri ai Mirror Group. In urma acelui scandal, actorul a primit, in acest an, daune a caror valoare ar fi de ordinul sutelor de mii. Hugh Grant este unul dintre cei mai populari actori de film din Marea Britanie. A devenit cunoscut cu rolul din comedia romantica "Patru nunti si o inmormantare/ Four Weddings And A Funeral" (1994), pentru care a fost recompensat cu Globul de Aur si premiul BAFTA. S-a remarcat apoi in alte cateva pelicule de succes, precum "Ratiune si simtire", "Notting Hill", "Pur si simplu dragoste" si primele doua lungmetraje din franciza "Bridget Jones". Hugh Grant a primit de doua ori trofeul Peter Sellers pentru Comedie, in 1995 si 2002, a fost desemnat cel mai bun actor la Festivalul de Film de la Venetia 1987 si a primit un trofeu Cesar onorific in 2006. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro