FOTO Helen Mirren a impresionat pe covorul rosu la Cannes, dar a avut parte si de un moment neplacut

FOTO Helen Mirren a impresionat pe covorul rosu la Cannes, dar a avut parte si de un moment neplacut

Asa cum ne-a obisnuit, Helen Mirren a avut una dintre cele mai apreciate tinute de pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes. Intre alte filme in care Helen Mirren a avut aparitii notabile se numara "Cal" (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Cannes, "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover" (1989), "O lectie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle" (1999), "Calendar Girls" (2003), "Hitchcock" (2012) si "Razboi in bucatarie/ The Hundred-Foot Journey" (2014).

acum 20 luni (14 May 2018)

Asa cum ne-a obisnuit, Helen Mirren a avut una dintre cele mai apreciate tinute de pe covorul rosu al Festivalului de Film de la Cannes.

Helen Mirren FOTO Guliver/Getty Images Totusi, vedeta a avut parte si de un moment mai putin placut. FOTOGRAFII Hepta Nascuta pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren este una dintre cele mai bune actrite ale generatiei sale, cu un palmares impresionant de premii si nominalizari la cele mai gale din industria cinematografica. A primit o statueta Oscar, un Glob de Aur si un premiu BAFTA la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii din filmul "Regina/ The Queen" (2006).

De asemenea, a mai fost nominalizata la Oscar pentru rolurile din "The Last Station" (2009), "Gosford Park" (2001) si "The Madness of King George" (1994), in timp ce la Globurile de Aur a primit alte zece nominalizari.

Intre alte filme in care Helen Mirren a avut aparitii notabile se numara "Cal" (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Cannes, "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover" (1989), "O lectie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle" (1999), "Calendar Girls" (2003), "Hitchcock" (2012) si "Razboi in bucatarie/ The Hundred-Foot Journey" (2014).

Helen Mirren este casatorita de peste doua decenii cu regizorul Taylor Hackford (72 de ani) si nu are copii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro