FOTO Helen Mirren a dezvaluit secretul care o ajuta sa arate mult mai tanara

FOTO Helen Mirren a dezvaluit secretul care o ajuta sa arate mult mai tanara

Dupa ce a facut publica o imagine in care apare complet nemachiata si a dezvaluit ca toata viata s-a indoit de frumusetea sa, apreciata actrita a dezvaluit ca o procedura estetica o ajuta sa para mult mai tanara. Intre alte filme in care Helen Mirren a avut aparitii notabile se numara "Cal" (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Cannes, "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover" (1989), "O lectie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle" (1999), "Calendar Girls" (2003), "Hitchcock" (2012) si "Razboi in bucatarie/ The Hundred-Foot Journey" (2014).

acum 68 luni (1 Apr 2018)

Dupa ce a facut publica o imagine in care apare complet nemachiata si a dezvaluit ca toata viata s-a indoit de frumusetea sa, apreciata actrita a dezvaluit ca o procedura estetica o ajuta sa para mult mai tanara.

Intr-un interviu pentru "The Daily Telegraph", a marturisit ca toata viata s-a luptat cu nesiguranta cauzata de felul in care arata, in ciuda carierei memorabile pe care o are. Sunt oameni frumosi si sunt destul de obiectiva incat sa realizez ca nu ma numar printre ei", a marturisit actrita. Helen Mirren, la gala Oscar 2018 FOTO Guliver/Getty Images Helen Mirren a precizat ca nu i-au placut o multime de lucruri la propria persoana cand a devenit celebra, in anii '60, insa acum recunoaste ca altele sunt aspectele pe care pune pret: "Acum, pentru mine conteaza mai mult intelepciunea si inteligenta si mai putin modul in care arat.

Helen Mirren, inainte de a se machia pentru gala Oscar 2018 FOTO Instagram Nascuta pe 26 iulie 1945 la Londra, Helen Lidia Mirren este una dintre cele mai bune actrite ale generatiei sale, cu un palmares impresionant de premii si nominalizari la cele mai gale din industria cinematografica. A primit o statueta Oscar, un Glob de Aur si un premiu BAFTA la categoria Cea mai buna actrita in rol principal, pentru interpretarea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii din filmul "Regina/ The Queen" (2006).

De asemenea, a mai fost nominalizata la Oscar pentru rolurile din "The Last Station" (2009), "Gosford Park" (2001) si "The Madness of King George" (1994), in timp ce la Globurile de Aur a primit alte zece nominalizari.

Intre alte filme in care Helen Mirren a avut aparitii notabile se numara "Cal" (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Cannes, "The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover" (1989), "O lectie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle" (1999), "Calendar Girls" (2003), "Hitchcock" (2012) si "Razboi in bucatar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro