FOTO Halep, ce tarie de caracter: Simona a postat poza zilei pe Instagram, dupa finala pierduta la Melbourne

FOTO Halep, ce tarie de caracter: Simona a postat poza zilei pe Instagram, dupa finala pierduta la Melbourne

Citeste si: Adidas pune sare pe rana: Ce au scris nemtii pe contul lor de Twitter dupa finala de la Australian Open CTP, o analiza si o greseala: Ce a spus reputatul jurnalist dupa o noua finala pierduta de Simona Halep Serena jubileaza dupa victoria lui Wozniacki: "Nu mai pot sa dorm de bucurie!

acum 36 luni (27 Jan 2018)

Simona Halep da semne clare ca a progresat enorm, atat din punct de vedere tehnic, dar mai ales din punct de vedere mental. Jucatoarea de acum cativa ani era mult mai fragila din punct de vedere emotional si devenea irascibila, imediat cand dadea de greu in partidele cruciale.

La Melbourne, Halep a trecut incredibil de bine peste astfel de momente, iar o dovada in acest sens e faptul ca a salvat trei mingi de meci in turul III cu Lauren Davis (76 WTA) si alte doua mingi de meci, in semifinale, cu Angelique Kerber (16 WTA).

Citeste si:

Adidas pune sare pe rana: Ce au scris nemtii pe contul lor de Twitter dupa finala de la Australian Open

CTP, o analiza si o greseala: Ce a spus reputatul jurnalist dupa o noua finala pierduta de Simona Halep

Serena jubileaza dupa victoria lui Wozniacki: "Nu mai pot sa dorm de bucurie!

Halep, calvar prelungit: "Simona a plans nopti intregi!". Dezvaluiri emotionante facute de Darren Cahill

Tatal lui Halep explica: "Wozniacki a fost norocoasa!". Sunt trista, poate a patra oara va fi cu noroc" Fii puternica, Simona: Halep ramane in grupul romanilor invinsi in finalele de Grand Slam. Avem lista completa

Halep a postat o poza pe Instagram in care apare cu zambetul pe buze, alaturi de stafful ei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro