FOTO Grupul Pro, cea mai importanta schimbare de la infiintare: denumiri si identitati noi din toamna

FOTO Grupul Pro, cea mai importanta schimbare de la infiintare: denumiri si identitati noi din toamna

Denumiri si identitati noi Grupul Pro urmeaza sa treaca prin cea mai importata schimbare a sa de la infiintare. Grupul Pro va avea o singura identitate, un singur concept, in lumina caruia vor fi dezvoltate toate elementele de branding ale celor sase canale TV, adica Pro TV, Acasa TV, Acasa Gold, Pro TV International, Sport.ro si Pro Cinema.

acum 68 luni (13 Jul 2017)

Denumiri si identitati noi

Grupul Pro urmeaza sa treaca prin cea mai importata schimbare a sa de la infiintare. Astfel, grupul pregateste, pentru aceasta toamna, schimbarea denumirilor celor sase televiziuni din trust, sub umbrela aceluiasi univers Pro, in acest sens inregistrand deja anumite marci si identitati vizuale la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). "In aceasta toamna, universul Pro isi propune sa reuneasca toate canalele TV din grup sub acelasi concept grafic, vizual, dar si la nivel de denumiri", spun oficialii postului intr-un comunicat de presa.

Grupul Pro va avea o singura identitate, un singur concept, in lumina caruia vor fi dezvoltate toate elementele de branding ale celor sase canale TV, adica Pro TV, Acasa TV, Acasa Gold, Pro TV International, Sport.ro si Pro Cinema.

Cesnavicius: "Ne dorim ca universul Pro sa devina mai mare sa fie perceput ca un intreg"

"Pana in acest moment, fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distincta. Din aceasta toamna, ne dorim ca universul Pro sa devina mai mare, mai puternic, iar grupul Pro sa fie perceput ca un intreg. Printre acestea se numara Pro 2, Pro X si Pro Gold, potrivit extraselor de la OSIM consultate si publicate pe blogul lui Paul Nistor, citat de paginademedia.ro.

FOTO paulnistor.ro

Grupul Pro va continua sa inoveze si sa reprezinte o sursa de inspiratie si incredere pentru telespectatorii din Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro