FOTO Grav accident de circulatie in centrul Barladului. Conducatorul unui scuter, zdrobit de o masina

FOTO Grav accident de circulatie in centrul Barladului. Conducatorul unui scuter, zdrobit de o masina

Din primele cercetari reiese ca soferul autoturismului, in varsta de 42 de ani, circula pe str. In urma coliziunii dintre cele doua vehicule a rezultat vatamarea corporala a motociclistului, un tanar de 29 de ani.

acum 107 luni (13 Aug 2015)

Un autoturism marca Peugeot si un motoscuter, ambele inmatriculate in judetul Vaslui, s-au ciocnit in viteza chiar in dreptul intrarii catre piata "Sf. Soferul autoturismului venea dinspre statia de taxi (aflata in spatele bibliotecii, pe str. Victima a fost preluata imediat de o ambulanta si dusa la spital.

Politistii sositi la fata locului fac cercetari pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. Soferul autoturismului a ramas la locul accidentului, acesta neavand nicio zgarietura.

"Apelul la 112 a fost inregistrat la ora 17.42. Din primele cercetari reiese ca soferul autoturismului, in varsta de 42 de ani, circula pe str. Stroe Belloescu si la intrarea pe Bulevardul Republicii nu a acordat prioritate de trecere. In urma coliziunii dintre cele doua vehicule a rezultat vatamarea corporala a motociclistului, un tanar de 29 de ani. Victima este in evaluari, nu se cunoaste deocamdata diagnosticul exact", a spus Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro