FOTO Globurile de Aur 2015. Cum s-au "uratit" cinci actori celebri pentru o nominalizare

FOTO Globurile de Aur 2015. Cum s-au

Desi editorul Tim Gray, de la publicatia "Variety", spune ca "adevaratul test pentru un actor este sa-i faca pe oameni sa creada ca e cu 30 de kilograme mai gras, chiar daca nu e", si la aceasta editie a Globurilor de Aur avem cateva exemple ale unor staruri care arata cu totul altfel fata de cum ii stie publicul, fie ca este vorba de variatii de greutate, de machiaje spectaculoase sau, dimpotriva, de lipsa machiajului.

acum 104 luni (11 Jan 2015)

Globurile de Aur 2015 vor fi acordate in aceasta noapte de catre Asociatia presei straine de la Hollywood (HFPA).

De-a lungul timpului, rolurile care au presupus transformari fizice radicale au fost foarte bine primite de public, dar si de specialisti. Caci nimic nu aduma mai multe voturi decat un nas fals, 20 de kilograme in plus (sau in minus) si o diva de la Hollywood fara machiaj.

La Globurile de Aur 1994 Tom Hanks a castigat un trofeu pentru rolul din pelicula "Philadelphia" (un gay bolnav de SIDA, care trece prin toate stadiile si transformarile specifice bolii), iar la Globurile de Aur 2014 Matthew McConaughey si Jared Leto au fost premiati pentru prestatiile lor uimitpare din "Dallas Buyers Club" (primul a slabit 40 de kilograme, cel de-al doilea a interpretat un travestit).

Desi editorul Tim Gray, de la publicatia "Variety", spune ca "adevaratul test pentru un actor este sa-i faca pe oameni sa creada ca e cu 30 de kilograme mai gras, chiar daca nu e", si la aceasta editie a Globurilor de Aur avem cateva exemple ale unor staruri care arata cu totul altfel fata de cum ii stie publicul, fie ca este vorba de variatii de greutate, de machiaje spectaculoase sau, dimpotriva, de lipsa machiajului. Jennifer Aniston, nominalizata la categoria Cea mai buna actrita in rol principal dintr-un film drama

Actrita americana Jennifer Aniston, cunoscuta in special pentru rolul din serialul "Friends/Prietenii tai", a primit prima nominalizare la Globurile de Aur, pentru interpretarea din drama "Cake".

Pentru a interpreta o femeie depresiva, care sufera de o boala cronica, si pentru a face cat mai veridic acest personaj Aniston a subliniat inclusiv transformari fizice: a renuntat sa mai mearga la sala timp de trei luni, a renuntat la machiaj si s-a spalat foarte rar pe cap. Jake Gyllenhaal, nominalizat la categoria Cel mai bun actor in rol principal dintr-un film dr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro