FOTO Gillian Anderson a pozat nud la 49 de ani: "Ma bucur ca imi pot folosi corpul pentru a transmite un mesaj important"

FOTO Gillian Anderson a pozat nud la 49 de ani:

Gillian Anderson, celebra mai ales pentru rolul agentei FBI Dana Scully din serialul "The X-Files/Dosarele X", a renuntat la haine pentru a sustine People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) si a transmite un mesaj impotriva utilizarii hainelor de blana.

acum 30 luni (8 Feb 2018)

Gillian Anderson, celebra mai ales pentru rolul agentei FBI Dana Scully din serialul "The X-Files/Dosarele X", a renuntat la haine pentru a sustine People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) si a transmite un mesaj impotriva utilizarii hainelor de blana. Vorbind despre colaborarea cu PETA, Anderson a declarat pentru revista "People": "Imi da un sentiment de libertate si ma bucur ca imi pot folosi corpul pentru a face o declaratie importanta. Oamenii tind sa-si intoarca privirea cand vad campanii anti-blanuri in care sunt prezentate animale distruse, insa sunt atrasi de campania cu femei goale si sunt mandra ca fac parte din ea."

Imaginea va aparea pe un panou de 21 de metri inaltime din Penn Station, in timpul evenimentului Saptamana Modei din New York. Campaniile organizatiei au dat roade avand in vedere ca din ce in ce mai multi designer au incetat sa mai foloseasca blanuri in prezentarile de moda, doua exemple importante fiind Michael Kors si Gucci. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro