FOTO Gestul surprinzator al lui Dacian Ciolos, facut in traficul din Timisoara. Premierul era alaturi de omologul sau sarb

FOTO Gestul surprinzator al lui Dacian Ciolos, facut in traficul din Timisoara. Premierul era alaturi de omologul sau sarb

Dupa intalnirea oficiala de la Palatul Administrativ, cei doi premieri au fost invitati la masa, la restaurantul Amphora, aflat in Bastionul Therezia. Spre surprinderea si agitatia soferilor din alaiul de masini oficiale si SPP-iste, pregatiti pentru transport, Ciolos si invitatii din Serbia au decis sa mearga pe jos.

acum 88 luni (10 Nov 2016)

Dupa intalnirea oficiala de la Palatul Administrativ, cei doi premieri au fost invitati la masa, la restaurantul Amphora, aflat in Bastionul Therezia. Spre surprinderea si agitatia soferilor din alaiul de masini oficiale si SPP-iste, pregatiti pentru transport, Ciolos si invitatii din Serbia au decis sa mearga pe jos. La intersectia bulevardului Revolutiei cu strada Hector, politistii de la Rutiera erau la treaba. Atunci cand oficialii au ajuns la capatul strazii, politistii au oprit masinile aflate in trafic, asa cum se intampla in cazul demnitarilor romani, care s-au obisnuit sa aiba "unda verde". Insa Ciolosi si Vucici nu aveau de gand sa traverseze, pentru simplul motiv ca semaforul era pe culoarea rosie.

Cu gest discret, dacian Ciolos a facut semn masinilor oprite de cei de la Rutiera sa treaca. Am ajuns sa tanjim dupa normalitate, tocmai pentru ca cei care ar trebui sa fie exemple, ne-au obisnuit ca merge bine si cu smecherie.

Citeste si:

Premierii Dacian Ciolos si Alexandar Vucici s-au intalnit la Timisoara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro