FOTO Fundul Serenei Williams starneste controverse la Wimbledon. Englezii au ramas cu gura cascata

FOTO Fundul Serenei Williams starneste controverse la Wimbledon. Englezii au ramas cu gura cascata

Liderul WTA nu s-a sinchisit insa de nimic si a afirmat ca e foarte incantata de rochita pe o poarta si de tot ceea ce tine de ea.

acum 96 luni (1 Jul 2016)

Dupa cum se stie, la Wimbledon nu este permis ca echipamentul jucatorilor si al jucatoarelor sa aiba o alta culoare in afara de alb. Este o regula impusa de organizatori de foarte multi ani, pe care toata lumea o respecta. Din acest motiv producatorii de echipamente au fost nevoiti sa se adapteze si creeze tinute albe pentru participanti.

Numai ca, nu toata lumea e multumita de liniile create. Sabine Lisicki a declarat ca nu se simte confortabil in acel echipament, mai ales ca lasa sa se vada destul de mult. "Am incercat sa imbrac rochita, dar pur si simplu nu ma simteam confortabil stiind ca se vede atat de mult. Evident, sub lupa specialistilor au intrat in principal jucatoarele mari, iar o fotografie cu Serena Williams a aruncat in aer mediul virtual, forumurile gemand de impresii mai mult sau mai putin pozitive, dupa ce americanca si-a dezvaluit posteriorul generos, de care spune ca este foarte mandra. Liderul WTA nu s-a sinchisit insa de nimic si a afirmat ca e foarte incantata de rochita pe o poarta si de tot ceea ce tine de ea. Posibil si pentru ca totul la vedere, iar Serena este recunoscuta pentru placerea de a-si etala formele. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro