FOTO Fosta iubita a tanarului infectat cu HIV a fost diagnosticata cu aceeasi boala. Oamenii legii au demarat o ancheta

FOTO Fosta iubita a tanarului infectat cu HIV a fost diagnosticata cu aceeasi boala. Oamenii legii au demarat o ancheta

Fosta iubita a tanarului infectat cu HIV a fost diagnosticata cu aceeasi boala, iar alte 38 de persoane asteapta in acest moment rezultatele analizelor. "Politistii impreuna cu procurorii din cadrul Parchetului Tribunalului Dolj au declansat o ancheta pentru a stabili daca sunt intrunite elementele infractiunii de transmiterea a sindromului imunodeficitar dobandit", a precizat Alin Apostol, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

acum 99 luni (21 Oct 2014)

Fosta iubita a tanarului infectat cu HIV a fost diagnosticata cu aceeasi boala, iar alte 38 de persoane asteapta in acest moment rezultatele analizelor. Medicii din cadrul Directiei de Sanatate Publica Dolj vor merge in urmatoare zile in orasul Segarcea, acolo unde vor sta de vorba cu tinerii care au intrat in contact cu Daniel Secu. Tanarul in varsta de 25 de ani a murit in urma cu o saptamana, iar atunci a iesit la iveala tot adevarul. "Este o situatie dificila acuma pentru ca s-a aflat ca acest tanar care a murit si care se pare ca era purtator HIV a avut relatii cu mai multe fete care acum sunt in aceeasi situatie ca si el. Eu cred ca de vina este familia, pentru ca stia ca are acest virus de la trei ani si jumatate. Cand veneau pe la el prieteni, ar fi trebuit sa le explice ca baiatul este purtator de o boala si astfel ar fi evitat anumite lucruri. "Politistii impreuna cu procurorii din cadrul Parchetului Tribunalului Dolj au declansat o ancheta pentru a stabili daca sunt intrunite elementele infractiunii de transmiterea a sindromului imunodeficitar dobandit", a precizat Alin Apostol, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

O alta femeie care a avut o relatie in urma cu patru ani cu Daniel Secu asteapta rezultatul analizelor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro