FOTO Fost boschetar poprit de Fisc dupa ce si-a gasit serviciu. Oamenii legii, acuzati ca l-au amendat "fara discernamant" 10 ani

FOTO Fost boschetar poprit de Fisc dupa ce si-a gasit serviciu. Oamenii legii, acuzati ca l-au amendat

Arpad Kendi, un om care a trait timp de zece ani pe strazile din Timisoara, a renuntat la viata de vagabond in urma cu an. Stefan Cojocnean si Arpi dupa schimbare "A fost amendat la norma, ca la uzina" Arpad Kendi spune ca a fost amendat de Politia Locala, Jandarmerie si de Politia Nationala, desi oamenii legii stiau ca n-are de unde sa plateasca. Sunt situatii in care o persoana este depistata de mai multe ori incalcand un act normativ si in aceste cazuri luandu-se masura legala de sanctionare contraventionala ori de cate ori se constata acest lucru", a declarat Dana Seracin, de la Politia Locala Timisoara. S-a intergrat neasteptat de repede si de bine Arpad Kendi a fost candva miner la Lupeni, insa dupa ce a ramas fara loc de munca a plecat in Anglia si Germania.

acum 43 luni (22 Feb 2018)

Arpad Kendi, un om care a trait timp de zece ani pe strazile din Timisoara, a renuntat la viata de vagabond in urma cu an. Ajutat de un om de afaceri din capitala Banatului, barbatul si-a schimbat radical infatisarea, a primit un acoperis deasupra capului si un loc de munca.

La scurt timp dupa dupa ce a gasit putere sa-si schimbe viata, problemele l-au napadit din nou pe omul care, in tinerete, a fost miner la Lupeni. Zece ani de hoinareala pe strazi s-au lasat cu peste 1.000 de amenzi primite de la oamenii legii. Timisoreanul ar avea de platit peste 44.000 de lei in contul sanctiunilor, motiv pentru care oficialii de la Fisc i-au pus poprire pe salariu.

"Cand am ajuns pe strada, au inceput sa vina sa ma intrebe cum ma cheama, de unde sunt. Ii si cunoasteam deja pe politisti, la fel si ei ma stiau. Dupa ce mi-am refacut actele si m-am angajat, am fost anuntat ca trebuie sa platesc aceste amenzi. Am zis ca trebuie sa ma achit de amenzi. In fiecare luna imi trag din salariu 350 de lei. Pana acum am platit deja cam 2.000 de lei", a declarat Arpad Kendi. Stefan Cojocnean si Arpi, inainte de schimbare

"Sunt multe amenzi date fara discernamant"

Stefan Cojocnean, singurul roman participant la Imposibility Challanger (n.r. Cojocnean i-a oferit ca locuinta o anexa din sala sa de sport, iar alaturi de colegii din BizzClub (n.r. - un club al oamenilor de afaceri din Timisoara) i-a gasit si loc de munca.

"Ce mi s-a parut socant este acest om a primit, de-a lungul a zece ani, peste 1.000 de amenzi. Stiam de amenzi si ca sistemul fiscal il va descoperi. Dupa ce si-a revenit, dupa ce s-a angajat si a inceput sa plateasca darile la stat, acum statul il decapiteaza", a afirmat Stefan Cojocnean.

Stefan Cojocnean si Arpi dupa schimbare

"A fost amendat la norma, ca la uzina"

Arpad Kendi spune ca a fost amendat de Politia Locala, Jandarmerie si de Politia Nationala, desi oamenii l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro