FOTO Fiica Madonnei, Lourdes, aparitie rara la un eveniment monden: cum arata tanara in varsta de 20 de ani

FOTO Fiica Madonnei, Lourdes, aparitie rara la un eveniment monden: cum arata tanara in varsta de 20 de ani

FOTO Stephen Lovekin/WWD/Rex/Shutterstock Recent, intr-un interviu pentru revista "People", Madonna a vorbit despre ce inseamna sa fie mama a sase copii, doi biologici - Lourdes (20 de ani), Rocco (17 ani), cu actorul si regizorul Guy Ritchie -, si patru adoptati - David (11 ani), Mercy (11 ani) si gemenii Estere si Stella (5 ani).

acum 35 luni (11 Sep 2017)

Lourdes Leon, in varsta de 20 de ani, a asistat la show-ul designerului american Jeremy Scott, care si-a prezentat colectia primavara-vara 2018 in cadrul New York Fashion Week. Tanara a optat pentru o tinuta lejera - o rochie galbena din matase, care i-a lasat la vedere colectia de tatuaje de pe brate - si un machiaj minimalist. Studenta la Universitatea din Michigan, Lourdes este fiica Madonnei si a actorului cubanez Carlos Leon si apare foarte rar in public.

Anul trecut, cand si-a facut debutul ca model, Lourdes a oferit pentru revista "Vogue" si o explicatie pentru care prefera sa stea departe de lumina reflectoarelor.

FOTO Stephen Lovekin/WWD/Rex/Shutterstock

Recent, intr-un interviu pentru revista "People", Madonna a vorbit despre ce inseamna sa fie mama a sase copii, doi biologici - Lourdes (20 de ani), Rocco (17 ani), cu actorul si regizorul Guy Ritchie -, si patru adoptati - David (11 ani), Mercy (11 ani) si gemenii Estere si Stella (5 ani). "Aveam o teorie amuzanta conform careia pe masura ce cresc, invata sa aiba grija singuri de ei si devine mai usor. Dar, in realitate, cu cat cresc, cu atat mai dificil e - pentru ca devin adulti si chiar au nevoie de indrumare", a marturisit Madonna. Imi doresc ca micutii mei sa fie niste oameni iubitori, decenti si plini de compasiune." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro