FOTO: Fiica lui Johnny Depp isi dezvaluie orientarea sexuala

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu fiica lui Jhonny Depp din cadrul sedintei foto Potrivit tabloidului Mirror, Johnny Depp nu a fost marcat de veste, ci, din contra, si-a aratat sustinerea fata de orientarea sexuala a fiicei sale.

acum 107 luni (26 Aug 2015)

Fiica lui Johnny Depp, Lily-Rose, a participat, recent, la o sedinta foto pentru o campanie LGBT.

Lily Rose a acceptat sa pozeze pentru fotografa iO Tillett Wright, in cadrul unui proiect numit "Self Evident Truths Project", o initiativa care doreste sa prezinte povestile americanilor care nu se considera complet heterosexuali.

Activista a publicat fotografia cu Lily-Rose pe o retea sociala Instagram si a tinut sa precizeze ca este foarte mandra ca fiica lui jhonny Depp a decis sa participe la proiect pentru ca se incadreaza in categoria de oameni vizata.

Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu fiica lui Jhonny Depp din cadrul sedintei foto

Potrivit tabloidului Mirror, Johnny Depp nu a fost marcat de veste, ci, din contra, si-a aratat sustinerea fata de orientarea sexuala a fiicei sale.

Johnny Depp si fosta lui partenera de viata, actrita si cantareata franceza Vanessa Paradis, au impreuna doi copii: Lily Rose, in varsta de 15 ani, si Jack, in varsta de 12 ani. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro