FOTO Fetita de 6 ani, acrosata de un BMW pe o trecere de pietoni din centrul Barladului, sub ochii parintilor

FOTO Fetita de 6 ani, acrosata de un BMW pe o trecere de pietoni din centrul Barladului, sub ochii parintilor

Din primele cercetari efectuate de agentii Politiei Rutiere reiese ca un autoturism BMW condus de un tanar din Barlad, de 26 de ani, a acrosat bicicleta cu care se deplasa fetita de 6 ani.

acum 109 luni (31 May 2015)

Din primele cercetari efectuate de agentii Politiei Rutiere reiese ca un autoturism BMW condus de un tanar din Barlad, de 26 de ani, a acrosat bicicleta cu care se deplasa fetita de 6 ani. La intersectia de la Crolux a virat dreapta catre str. Fetita era insotita de ambii parinti si cand au intrat pe trecerea de pietoni semaforul indica culoarea verde. Imediat s-a schimbat culoarea in rosu si fetita a accelerat pentru a trece mai repede pe cealalta parte a carosabilului.

"In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa", a precizat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Mama copilei a plecat cu ea la spital, iar tatal acesteia a ramas la locul accidentului pentru investigatii. Soferul de la volanul BMW-ului se cunostea cu tatal victimei.

Imediat dupa ce au plecat politistii de la locul accidentului, in acelasi loc a avut o tamponare intre doua autoturisme. Soferii au mers pe intelegere amiabila si au plecat linistiti in drumul lor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro