FOTO "Ferma Vedetelor" schimba regulile. Ce decizie au fost fortati sa ia concurentii ramasi fara partener

FOTO

FOTO ProTV Gratiela Duban FOTO ProTV FOTO ProTV Ultima echipa pare insa urmarita de ghinion deoarece Majda se raneste la picior, iar Cristi se taie foarte rau la mana, ceea ce ii pune din start in dezavantaj si ii transforma in posibile victime sau protejati.

acum 40 luni (11 Apr 2018)

Concurentii ramasi fara partener in urma duelurilor saptamanale vor trebui sa formeze noi echipe, iar acest lucru da toate strategiile create peste cap si le ofera posibilitatea unor noi aliante in lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro. Dupa indelungi certuri intre Gratiela si Majda, noile echipe se formeaza: Gratiela Duban - Dragos Mostenescu, Majda Aboulumosha - Cristi Mitrea. FOTO ProTV Gratiela Duban FOTO ProTV FOTO ProTV Ultima echipa pare insa urmarita de ghinion deoarece Majda se raneste la picior, iar Cristi se taie foarte rau la mana, ceea ce ii pune din start in dezavantaj si ii transforma in posibile victime sau protejati.

FOTO ProTV Nea Rata aduce preotul in ferma, asa cum isi dorea Rona de foarte mult timp. Astfel, Dinu Maxer este acuzat de colegii sai ca nu se implica in muncile pe care trebuie sa le duca la bun sfarsit. De la aceste acuzatii se naste un mare conflict, iar pozitiile baietilor se schimba in raport cu Dinu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro