FOTO "Ferma Vedetelor". Ce concurenta a parasit competitia de la Pro TV: "Imi pare extrem de rau"

FOTO

Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:45, peste 2.3 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe show-ul de la ProTV.

acum 51 luni (9 Mar 2018)

Diana Dumitrescu a ales sa mearga la duel cu Narcisa Suciu, iar decizia ei a fost o surpriza pentru toata lumea: "Voi toti ati influentat-o!", a declarat Narcisa. Dupa un duel plin de tensiune, in care ambele echipe, cea formata din Narcisa Suciu - Dragos Mostenescu, respectiv Diana Dumitrescu - Majda Aboulumosha au luptat cu toata forta, Diana a parasit concursul. "Ferma vedetelor" a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar in minutul de maxima audienta, de la 21:45, peste 2.3 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe show-ul de la ProTV.

Pierderea duelului i-a dat Dianei ocazia de a spune ce avea pe suflet: "A fost o experienta extrem de frumoasa, cu bune si cu rele, si ma bucur ca am trait-o.

FOTO PRO TV Duelul a fost unul strans si incarcat de tensiune. La prima proba, "Muta cartofii", echipele au trebuit sa descarce 150 de kilograme de cartofi cu ajutorul unui cos suspendat. A fost o proba ce s-a desfasurat in viteza, iar Narcisa Suciu a reusit sa fie mai rapida si sa castige. FOTO PRO TV Ce-a de treia proba, "Fa-ti scara", a fost una foarte grea si plina de tensiune. Fiecare echipa a trebuit sa construiasca o scara pe care sa se urce pentru a lua stiuletii de porumb atarnati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro