FOTO Fenomenul cultural care da viata zidurilor. Cum au transformat spaniolii vechile bazine de la Uzina de Apa

FOTO Fenomenul cultural care da viata zidurilor. Cum au transformat spaniolii vechile bazine de la Uzina de Apa

Festivalul Street Art, care se organizeaza din 2011 in capitala Banatului, a schimbat imaginea unor imobile, peretii pasarelelor si podurilor, cladiri darapanate, ziduri de institutii si cladiri private.

acum 61 luni (20 Jul 2017)

Festivalul Street Art, care se organizeaza din 2011 in capitala Banatului, a schimbat imaginea unor imobile, peretii pasarelelor si podurilor, cladiri darapanate, ziduri de institutii si cladiri private. De-a lungul timpului au venit artisti cu spray-uri si vopsele din Spania, Franta, Croatia, Elvetia, Brazilia, Ungaria sau SUA. Lucrarile de arta murala au fost facute pe rezervoarele de inmagazinare a apei si pe fatada vechii cladiri in care se afla fostele filtre pe baza de carbuni. Au realizat lucrari sapte artisti din Spania, Amaia Arrazola, Ekaterina Bunits, Daniela Carvalho, Karina Hossack, Momo (Cristian Blanxer), Lauro Samblas si Txemy (Ignacio Basualto), Corina Nani din Timisoara.

Cititi si:

Linia fina dintre arta si vandalism. Inarmati cu vopsea, trafaleti si pensule, artistii din Spania au atacat zidurile din Timisoara FOTO ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro